Почетна » Савез за Србију: Избори у Лучанима озбиљан тест

Савез за Србију: Избори у Лучанима озбиљан тест

од admin
0 коментар

Лидери Савеза за Србију су, на заједничкој конференцији за новинаре у Чачку, најавили излазак Савеза на предстојеће изборе у Лучанима и формирање стручног тима који ће пратити нерегуларности на овим изборима.

„Ови избори ће бити озбиљан тест. Овде ћемо видети да ли је власт схватила да је добила озбиљну опозицију и да њихови људи више неће моћи да се понашају као локални шерифи. А биће тест и за нас да се види колико смо стварно озбиљни у намери да се супротставимо овој власти и да грађани виде да ли ћемо стварно да урадимо оно што причамо“, истакли су лидери Савеза.

Они су најавили да већ сад формирају тим људи који ће пратити целокупан изборни процес, водити евиденцију о свим нерегуларностима, обавештавати јавност и улагати пријаве надлежним органима. Грађани ће моћи да се обрате овом тиму и пријаве све нерегуларности које примете.

На КЗН у Чачку говорили су председник Двери Бошко Обрадовић, један од оснивача Савеза за Србију Драган Ђилас, председник Демократске странке Зоран Лутовац, председник општине Чајетина Милан Стаматовић и потпредседник Народне странке Мирослав Алексић.

Данас Онлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар