Почетна » Да ли ће овај доктор спасити септичких јама Калуђерчане и излечити напредњаке?

Да ли ће овај доктор спасити септичких јама Калуђерчане и излечити напредњаке?

Др Саша Чапрић, први на листи коалиције око СНС-а?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према сазнањима Жиг инфа, први на листи коалиције СНС-а (Гроцка сутра) биће начелник за заштиту здравственог становништва Дома здравља „Стари град“, Др Саша Чапрић.

Чапрић је насељен у Калуђерици, раније је био симпатизер Демократске странке, поседује приватну ординацију у овом насељу, а већина породице му је у медицини.

У Калуђерици, према речима нашег саговорника, није толико познат али је добар за дружење, „поготово уз чашицу“ али о политици зна колико и садашњи председник Гроцке, Драган Пантелић или бивши градоначелник Др Зоран Радојичић.

Име првог на листи коалиције око СНС-а у Гроцкој се још уек крије од јавности. Наши извори из СНС-а кажу да већег ћутања није било икада али да је то логичан потез с обзиром на околности које се спремају. А спрема се, како наводе наши извори,то да ће многи бити разочарани са листом одборника што се тиче конкретно напредњака. Фактички многи од оних који су годинама уназад марљиво радили за странку, биће скрајнути. Међу „скрајнутима“ наћи ће се и актуелни председник Гроцке и ОО СНС-а, Драган Пантелић.

Наиме, према првим незваничним информацијама, наредњаци ће имати 12-13 одборника у првих 20. Социјалисти ће имати њих троје, док је остало предвиђено за места одборника „коалиције“, односно заветника, покрета социјалиста, Мледеновићевог ДСС-а (25. место, прим аут.) и других.

Напредњаци планирају да од нешто мало више од 73 000 свих уписаних бирача, односно од оног броја који излази на изборе (око 60 осто) 25 000 гласова, што је много више него на претходним децембарским изборима.

Према сазнањима Жиг инфа, Др Чапрић ће де факто бити први на листи, али он неће бити кандидат за председника општине. Чапрић ће бити само „мамац“ за гласаче док ће се о месту председника, уколико дође до победе, тек договарати.

Од „старих“ напредњака, према речима наших извора“ наћи ће се Дејан Влашковић из Калуђерице, Дејан Миланковић из Врчина (кум Милице Заветнице), Дамjан Копривица такође из Врчина, Сања Јовановић из Лештана.

Још једном листа напредњака у Гроцкој показала је да се предност даје претежно онима који у политику тек улазе, а који су раније у најмању руку били симпатизери других странака. Да ли је Др Чапрић одличан избор напредњака и како ће се он изборити са све више нагомиланих проблема, односно да ли ће због њега грађани гласати за ову политичку опцију, видеће се на изборима који следе.

Оно што је сигурно, Др Чапрић наћи ће се заједно на листи са онима чија су ближи рођаци притварани због поседовања наркотика, а од школе имају „ливадске“ факултете. Додуше, ни стање у ДЗ  „Стари град“ ништа није боље него код грочанских напредњака. Према писању медија, запослени у овој установи су се побунили због мобинга, а према подацима Народне банке Србије, још од 25. маја 2021. године у финансијској блокади, због дуга од преко 10 милиона динара (тачније 10.132.163, 97 динара).

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар