Почетна » Монографија Гроцке из 2019 године унела пометњу у СНС-у

Монографија Гроцке из 2019 године унела пометњу у СНС-у

од admin
0 коментар
biografijaplivanja

 Наиме, због манифестације „Пливање за Часни крст“, организациони одбор одлучио се да у 500 примерака одштампа „Монографију Гроцке за Богојављење“. У тој монографији на 57. страни, налазила  се и фотографија Драгољуба Симоновића, Небојше Стефановића и учесника пливања који је те године допливао први до Часног крста. Монографија је дељена уз поклоне који су дати одређеним присутним гостима. Дан касније, неко из кабинета Стефановића прелистао је монографију и увидео да у њој постоје слике Стефановића и Симоновића, што је схваћено, према речима нашег извора, као провокација.

biografijaplivanja

Подсетимо се, Драгољуб Симоновић је бивши председник ГО Гроцка, члан СНС-а којем се тренутно суди као осумњиченом да је налогодавац за паљење куће нашег новинара Милана Јовановића. Приликом Симоновићевог мандата, Небојша Стефановић добио је статус „почасног грађанина Гроцке“. Уједно, повереник СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић- Миличко поседује викендицу на Сребрном језеру, која је изграђена тик уз Симоновићеву а датира из времена када је Симоновић био председник Гроцке.

monografijagrocka

Ова непажња или намерност организатора, унела је панику међу редове координатора СНС-а у Гроцкој, а због ове ситуације биће организован састанак између повереника Милосава Миличковића- Миличка и координатора.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар