Почетна » Од Вучића ни реч о новим изборима у Београду, само о новом покрету: Наредних дана ћу више о томе

Од Вучића ни реч о новим изборима у Београду, само о новом покрету: Наредних дана ћу више о томе

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић данас је у Нишу присуствовао приказу наоружања и војне опреме Војске Србије и том приликом говорио је о формирању Покрета за Србију. На конференцији за медије председник Србије није говорио о могућности да се одрже нови избори у Београду, нити је на било који начин коментарисао ову тему.

Председник Србије Александар Вучић говорио је на конференцији за медије у Нишу о Покрету за Србију које је синоћ најавио да ће формирати.

„Мислим да је право време и најбоље за формирање једног широког покрета. Пред нама нису лака времена, морамо да ујединимо све снаге, и да се уједине сви који желе добро Србији. То је мој покушај да пронађем одгвор за све оне који би споља и изнутра да сруше Србију. Више ћу о томе у наредним данима“, рекао је Вучић.

Он је коментарисао и то што је новац из Србије поново заустављен на Јарињу.

„Видећемо каква ће бити реакција оних који су направили приштинску власт. Чекаћемо и видећемо. Наши људи треба да знају да ћемо водити рачуна и наћи решење. Ово је нама сасвим јасан одговор шта мисле о српском народу, шта им је крајњи циљ. Чувајући и мир и слободу водићемо рачуна о нашем народу “ казао је Вучић.

Вучић је рекао да су Нишлије данас могле да виде најмодернију војну опрему Војске Србије, због чега се захвалио министру одбране у техничком мандату Милошу Вучевићу али и радницима у фабрикама наменске индустрије у Србији.

Приказу војне опреме у комплексу Нишке тврђаве присуствовали су и министар одбране Милош Вучевић, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић и градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Дуња Ранковић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар