Почетна » Ђилас: С ким се у Београду састао Израелац, кога је режим ангажовао да прави моје лажне рачуне на Маурицијусу

Ђилас: С ким се у Београду састао Израелац, кога је режим ангажовао да прави моје лажне рачуне на Маурицијусу

од Други Пишу
0 коментар

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас објавио је на свом X профилу да се „Тал Ханан, човек кога је Вучићев режим ангажовао да направи моје лажне рачуне на Маурицијусу, Швајцарској, Хонг Конгу, Америци састао у Београду са Жељком Радовановићем, директором Агенције за спречавање прања новца“.

„Главна звезда тима Израелаца, за које Гардијан каже да је манипулисао изборима у преко 30 земаља, је Тал Ханан, човек кога је Вучићев режим ангажовао да направи моје лажне рачуне на Маурицијусу, Швајцарској, Хонг Конгу, Америци…. Са Хананом се у Београду видео Жељко Радовановић, директор Агенције за спречавање прања новца, уз Синишу Малог и лажне новинаре Вучићевих медија, један од главних актера у фабриковању афере“, написао је Ђилас на X.

Он је додао и да је „умешаност Тал Ханана у тзв „аферу Маурицијус“ доказала Међународна истраживачка новинарска мрежа, а да су текст објавили Крик, Спиегел, Стандард…“

„Истина увек на крају изађе на видело. Зато је истина наше најјаче оружје у борби против зла које влада Србијом“, поручио је Драган Ђилас.

 

Nemanja Jovanović/Nova.rs

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар