Почетна » ЕКСКЛУЗИВНО! Минситар здравља ЗЛАТИБОР ЛОНЧАР у друштву вође Земунског клана Спасојевића!

ЕКСКЛУЗИВНО! Минситар здравља ЗЛАТИБОР ЛОНЧАР у друштву вође Земунског клана Спасојевића!

од admin
0 коментар

На данашњој конференцији за штампу, лидер Нове Србије Велимир Илић показао је слике из Шилерове улице, на којима се виде садашњи министар здравља Златибор Лончар и тадашњи први човек земунског клана Душан Спасојевић.

Он је рекао да су појединци тражили да преда те слике, а када је то одбио, имао је незгоду са колима, где је намерно пресечена јабучица.

“Када сам добио слике из полиције био сам шокиран. Министар Лончар са Душаном Спасојевићем загрљени у Шилеровој улици. На сликама је и чувени доктор који је побегао у Канаду, а који је елиминисао неке сведоке. И он је у тој групи са Лончаром. Ту су кум, и Спасојевић и Опачић”, рекао је Илић, наводећи да му је жао што му је обијен ауто и, како је рекао, украдене Чанкове и Шешељеве слике, који је тата Земунског клана, и који је побегао у Хаг како би се склонио.

“Ово су слике из архиве Службе и мени су доставили слике у коверти. Има још пуно слика. Како је могуће да у данашњој влади седи министар који је у том друштву био активан”, рекао је Илић.

Он је рекао да су му тражили да преда слике, али да је он то одбио, након чега ј епокушано његово убиство пресецањем јабучице на колима.

“Кола су и даље у МУП. МУП даје саопштење да се ја нисам одазвао. Не знам како су ме звали. Имам телефон и нико ме није звао. Вештачење је заказано коначно за уторак. Механичари Шкоде су донели закључак да се позове полиција и да је јабучица пресечена брусилицом. Радници Шкоде кажу да је немогуће да јабучица пукне овако право”, открио је Илић, наводећи да није паркирао на месту за инвалиде и да има сведоке.

Он је рекао да је срећом јабучица пукла на семафору, наводећи да је тада возио сина, и да срећом избегнута трагедија јер је возио ауто-путем.

(kurir)

Можда ти се свиди

Оставите коментар