Почетна » Милица Ђурђевић Стаменковски: Одбрана националних интереса, па и по цену сарадње с влашћу

Милица Ђурђевић Стаменковски: Одбрана националних интереса, па и по цену сарадње с влашћу

од Други Пишу
0 коментар

Председница Заветника Милица Ђурђевић Стаменковски оценила је данас да идентитет те странке дефинише одбрана националних интереса, макар то значило и одређену сарадњу са властима на локалном или вишем нивоу.

У интервјуу за лист Ало она је навела да сарадња са влашћу у одређеним општинама јесте резултат жеље Заветника да утичу на решавање локалне проблематике.

„Наши локални одбори имају опозиционо искуство, знају где леже проблеми и разлози незадовољства и, као такви, могу помоћи у решавању свега што се тиче логистичких потреба, општинске администрације, комуналија, саобраћаја и локалне привреде“, рекла је Ђурђевић Стаменковски.

Она је навела да су њен рад и ангажман и пре и током парламентарног статуса били усмерени на одбрану националног идентитета и територијалног интегритета.

„Без обзира на будући статус и позицију деловања, планирам да наставим у том смеру. Свакако да би конкретан ресорни ангажман омогућио подизање ове политике на виши ниво, али званичних разговора још није било. Никада нисам трчала за функцијама, али ни бежала од одговорности“, истакла је председница Заветника.

foto: Printscreen

Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар