Почетна » Шапић: Конститутивна седница Скупштине Београда највероватније 19. фебруара

Шапић: Конститутивна седница Скупштине Београда највероватније 19. фебруара

од Други Пишу
0 коментар

Председник привременог органа Београда Александар Шапић рекао је данас да неће бити тајних договора приликом формирања власти у Београду и да ће све што има у вези са том темом саопштити јавно, пре конститутивне седнице Скупштине Београда, највероватније 19. фебруара. Он је рекао новинарима у дворишту младеновачке Гимназије да је извесно да ће Српска напредна странка (СНС) и Социјалистичка партија Србије (СПС) сарађивати.

„Ако неко жели да нам се придружи, ми смо отворени за разговоре. Нове идеје и нова енергија су пожељни“, навео је Шапић.

Додао је да су „неки контакти већ остварени“, али да ће коначна одлука бити саопштена неколико дана пре конститутивне седнице градске Скупштине.

„Седница ће вероватно бити 19. фебруара. Онај ко хоће са нама да учествује у формирању власти то ће јавно да каже“, рекао је председник Привременог органа Београда.

Упитан шта мисли о несугласицама у покрету „Ми – глас из народа“, Шапић је казао да не жели да се бави дешавањима у организацијама чији он није члан, али да је очигледно да су они имали много проблема и пре избора, само што то нису желели да кажу.“

Шапић је у уторак саопштио да упућује јавни позив свим носиоцима мандата у Скупштини Београда, а пре свега листи „Ми – Глас из народа“ да уколико желе, разговарају о потенцијалној сарадњи и плановима за развој Београда у наредне четири године, односно о формирању нове београдске власти.

Foto Amir Hamzagić/Nova.rs

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар