Почетна » Напредњаци из Гроцке против формирања општине Калуђерица јер пензионери (ни) су у сали (ВИДЕО)

Напредњаци из Гроцке против формирања општине Калуђерица јер пензионери (ни) су у сали (ВИДЕО)

Потписивање декларације о формирању нових општина у Београду требало да се одржи у Калуђерици

од Жељко Маторчевић
0 коментар
koplja kaludjerica

Представници београдске листе коалиција „Србија против насиља“ данас су у Борчи потписали Декларацију о оснивању нових општина и то од Вождовца, Гроцке, Земуна и Палилуле.

Првобитно је било планирано да се потписивање ове Декларације одржи у сали МЗ „Калуђерица“, али коришћење исте није дозвољено од стране кабинета председника Гроцке.

Према њиховом одговору на захтев за коришћење сале, иста је наводно била заузета од стране Удружења пензионера из Гроцке и то од 12 до 18. часова. Ово удружење, према одговору из кабинета председника Гроцке, заказало је салу МЗ Калуђерица дан пре.

Међутим, Немања Тодоровић повереник ПСГ-а, данас је у 15- часова обишао МЗ „Калуђерица“ како би се лично уверио да ли је сала заузета. Наишао је на закључана врата, а сала је била празна.

 

Подсетимо, Декларацијом је предвиђено да се од Градске општине Вождовац формирају градске општине Вождовац и Авалски венац, затим да се од ГО Гроцка формирају општине Гроцка и градска општина коју ће чинити насеља Калуђерица, Лештане, Винча, Ритопек и Болеч.

Предвиђа се и да се од ГО Земун формирају градске општине Земун и Батајница, а од ГО Палилула формирају градске општине Палилула и Дунавски венац.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар