Почетна » „МУТНИ И БАНДЕРАШ“ У Гроцкој двоје од четворо, судећи по напредњацима, поново „пљачкају“ општину?

„МУТНИ И БАНДЕРАШ“ У Гроцкој двоје од четворо, судећи по напредњацима, поново „пљачкају“ општину?

од admin
0 коментар

Почетком марта 2016. године, пред локалне и републичке изборе у Гроцкој појавили су се флајери са лидерима тада опозиционих партија и удружења, представљајући их као неке који су „пљачкали“ општину те би сада опет.

 На тим флајерима, који су дошли из кухиње ОО СНС-а Гроцка, приказани су Блажо Стојановић председник УГ „Наш Човек“, Милан Јанковић тадашњи председник ОО СПС-а Гроцка, Горан Пекарски тада председник ОО Нове Србије и Горан Марковић председник демократа у Гроцкој.

Свима њима дати су епитети у негативном политичком контексту. Тако је Блажо Стојановић био Јуловац, Милан Јанковић бандераш, Горан Пекарски је назван мутни, док је демократа Марковић представљен као нов у циркусу. Сви они су представљени као „Удружена криминална организација жељна власти“ са постављеним питањем: „Мало су пљачкали ову општину па би сада опет“.

Две године касније од ове „криминалне четворке“, напредњаци су радо прихватили њих двоје, иако су из редова „пљачкаша општине“. Наиме, након одржаних избора 2016. године у Гроцкој власт врши коалиција око СНС-а и СПС-а. Једино што је „бандераш“, како су га напредњаци назвали, дао оставку на место председника ОО СПС-а у Гроцкој. Међутим, Јанковић је већ увелико био Члан већа у боеградском сазиву Скупштине.

Прошле године, „Мутни“(према напредњацима) прелази у напредњаке са све својим посланичким мандатом добијеног од стране Нове Србије. Од тада је Горан Пекарски радо виђен у напредњачким редовима, па и на дочеку председника Александра Вучића у Калуђерици.

Једино „нов у циркусу“ и „Јуловац“  нису ушли у коалицију са напредњацима. Односно Горан Марковић је и даље председник демократа у Гроцкој а Блажо Стојановић је председник УГ „Наш Човек“. За разлику од Стојановића, Марковић односно демократе нису ушле у грочанску Скупштину.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар