Почетна » Народни посланик тражио да се скине слика Вучића, председник Гроцке организовао штанд СНС-а и тражио подршку од радница (ВИДЕО)

Народни посланик тражио да се скине слика Вучића, председник Гроцке организовао штанд СНС-а и тражио подршку од радница (ВИДЕО)

Пантина одбрана

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Данас је одржана Јавна презентација планског документа “ Нацрт измена и допуна Просторног плана подручја посебне намене археолошког налазишта Бело брдо“ . Презентацији су, поред мештана Винче, присуствовали и поједини народни посланици и градски одборници.

Народни посланик Срђан Миливојевић затражио је да се пре почетка расправе уклони слика Александра Вучића јер она није по Закону о изгледу и угледу обележја Републике Србије, јер не разуме потребу да „ту стоји фотографија бившег председника СНС-а Александра Вучића.

  • Ово није партијски скуп и мени та фотографија смета. Ја нисам донео фотографију Зорана Лутовца, изјавио је између осталога Миливојевић.

Видевши да су присутни народни посланици и градски одборници, председник Гроцке је „издао наређење“ да у салу где се одржавала презентација уђу раднице Управе, као и да се организује СНС штанд испред општине у знак наводне подршке њему и председнику Александру Вучићу.

Иначе, петком око 12 сати у центру Гроцке је изузетно мали број људи и страначки штандови у том дану, до данас нису виђени. Уостало, да је Гроцка празна указују и фотографије ОО СНС-а Гроцка. На штанду су били запослени у јавним предузећима у Гроцкој.

На крају завршене презентације, поједини чланови СНС-а, који су од раније познати органима реда и по изазивању и учествовању у тучама, покушали су да провоцирају народног посланика Срђана Миливојевића.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар