Почетна » Веселиновић: Имамо план за решење проблема вртића у Београду

Веселиновић: Имамо план за решење проблема вртића у Београду

од Други Пишу
0 коментар

Носилац листе „Србија против насиља“ у Београду, Добрица Веселиновић и кандидаткиња за градску одборницу Јована Неделкоски-Петровић, данас су посетили леву обалу Дунава и са грађанима Палилуле разговарали о плановима за превазилажење проблема броја места у вртићима.

„Недостатак места у вртићима је хроничан проблем нашег града, али је овај проблем горући на левој обали Дунава у Борчи, Овчи, Котежу и Крњачи. Овом делу Београда је потребно неколико објеката за смештај деце. Припремили смо пројекат за изградњу првог вртића, а новац потребан за изградњу ћемо преусмерити из штетних и коруптивних пројектара које је ова власт планирала да покрене“, изјавио је Добрица Веселиновић.

„Недостатак капацитета, поплава због лоше инфраструктуре и непостојећа канализација у делу општине, као и снабдевање храном, само су неки од проблема са којима се родитељу сусрећу. Недостатак смештајних капацитета у јаслицама приморава велики број наших комшија да децу воде у вртиће са друге стране Дунава и због тога морају да прелазе Панчевачки мост, који је већ преоптерећен са неколико стотина хиљада људи који су свакоднено на њему заглављени“, каже Јована Неделковски-Петровић, кандидаткиња за градску одборницу.

Зелено-леви фронт већ годинама скреће пажњу на катастрофалну политику града Београда када је у питању брига о деци. Место за свако дете у вртићу је приоритет за ЗЛФ и коалицију Србија против насиља, зато нас подржите на изборима 17. децембра.

Можда ти се свиди

Оставите коментар