Почетна » Објављен видео како Вучић, Мали и Момировић једу паризер: Ускоро на списку још 10 производа

Објављен видео како Вучић, Мали и Момировић једу паризер: Ускоро на списку још 10 производа

од Други Пишу
0 коментар

Као што је председник обећао – на његовом Инстаграм профилу објављен је снимак на ком Александар Вучић, у друштву министара Синише Малог и Томислава Момировића једе паризер чије појефтињење је лично председник и најавио. Та његова најава изазвала је бројне коментаре после којих је и заказао данашњи оброк „уживо“.

„Претходно су Тома Момировић и Синиша Мали отишли у продавницу и као што смо и обећали, онима који су то од нас захтевали, није то био наш хир, још су рекли да то не смемо и нећемо да једемо…Купили су пола килограма паризера домаће производње, купили су два литра јогурта, два хлеба сава, две кесе и мајонез ‘Добро’ и укупно је цена 585 динара“, каже на снимку Вучић.

Истакао је и да је цена тог паризера по килограму чак 140 динара јефтинија. „Срећан сам јер нешто на чему смо сви одрасли и што народ воли да једе и ја често једем у авиону кад идем у иностранство, тражим да ми направе сендвиче баш од оваквог паризера…“, каже, између осталог, Вучић.

Следеће недеље појефтиниће још десет важних производа. Срећан што можемо да помогнемо нашим грађанима, навео је Вучић.

 

„Оно што је важно за људе то је да им најавимо да ћемо следеће недеље још најмање десет производа показати људима који ће имати значајно снижење. Желимо да сузбијемо инфлацију баш сада када значајно повећавамо плате и пензије. Желимо да покажемо бригу према обичним људима, али и да људи разумеју како функционишу измишљотине оних који ништа не раде по цео дан, осим што имају времена да измишљају и вређају друге људе“, истакао је Вучић.

Вучић је рекао и да је циљ објављивања видеа „демантовање свих лажи“ које се објављују, па и оне да власт не сме да поједе паризер јер је у питању храна лошег квалитета, а он мисли да је одлична.

Foto Instagram@buducnostsrbijeav

Н1 Београд

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар