Почетна » Лесковачки фараон бриљира: Питали га о петардама, он причао о вакцинама ВИДЕО

Лесковачки фараон бриљира: Питали га о петардама, он причао о вакцинама ВИДЕО

од admin
0 коментар

 

Кад је новинарка упитала Цветановића зашто се МУП у Лесковцу не позабави илегалном дистрибуцијом и коришћењем петарди, градоначелник Лесковца имао је занимљив одговор.

„Знате, то је обавезан задатак МУП-а и то је посао којим се они константно баве. С коликом успешношћу ја нисам компетентан на томе. Питање је потпуно на месту, али ја апелујем да се људи вакцинишу и показано је и доказано да је вакцинација једини начин заштите“, рекао је Цветановић.

Иначе, градоначелник Лесковца познат је по слулудим иступима и дељењу савета који немају везе са његовом струком, па се тако на пример својевремено маскирао у фараона, говорио о томе како се електрична енергија претвара у механичку, и саветовао грађане како да њихов пас постане најлепши у разреду.

 

Цветановић се често хвали и тиме да је као студент медицине продавао грожђе на лесковачкој пијаци, али и успео да добије титулу “џентлмена године” због тога што за коцерте естрадних певачица издваја милионе из буџета.

Међутим, први човек Лесковца поред најразличитијих знања и вештина поседује и кривични досије, у коме је забележена осуда за насиље и то над бившом женом коју је ударао дршком пиштоља, шутирао и у коју је пуцао.

 

Али, то наравно, Цветановићу фотељу није уздрмало, он упркос скандалима годинама опстаје на власти и у политици.

Ксенија Стојиљковић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар