Почетна » Понош: Не треба нам дебата на Вучићевом канабету

Понош: Не треба нам дебата на Вучићевом канабету

Саопштење за јавност

од Жиг Инфо
0 коментар

Председник странке Србија центар генерал Здравко Понош изјавио је поводом најава Александра Вучића о почетку консултација о новој Влади да би једине консултације које би имале смисла биле оне о формату и саставу извршног тела за имплементацију захтева за регуларне изборне услове.

“Ако је формат тог тела техничка влада, онда консултације о таквој влади имају смисла. Судећи како је Вучић поново злоупотребио гостовање на РТС-у, он иде у супротном смеру, односно погоршава изборне услове. У конкретном случају, спроводећи функционерску кампању пред поновљене београдске и локалне изборе”.

“Режим бежи од било какве јавне дебате, а Србији и опозицији не треба дебата на Вучићевом канабету. Јавна дебата отвара питање одговорности, а дебата на канабету би била у функцији дељења и амнестирања СНС-а од одговорности”, изјавио је Понош.

“Режим одлаже наставак конститутивне седнице Скупштине Србије како би опозицији одузео прилику да се чује у парламенту и тиме утиче на расположење бирача пре поновљених београдских и локалних избора. А не мањка тема које су врло болне за режим и сваким даном их је све више”, закључио је Понош.

Можда ти се свиди

Оставите коментар