Почетна » Вучић преко Ђуке склања Весића и Стефановића

Вучић преко Ђуке склања Весића и Стефановића

од admin
0 коментар

 

– Пошто нисам члан општинског одбора СНС Вождовац, као што нисам ни члан градског одбора СНС Београд, али сам члан председништва и главног одбора странке и уједно сам народни посланик СНС у Скупштини Србије, имам потребу као неко ко воли своју странку и ко је у првих 50 њених оснивача, јавно да се изјасним да сам апсолутно за смену комплетног градског одбора СНС Београд са посебним акцентом да сам за смену председника градског одбора СНС Београд – написао је на Фејсбуку Ђукановић.

Већ неко време се може приметити да Ђукановић министра одбране послова Небојшу Стефановића „не мирише“ и да, када Ђука каже да су душе чланова СНС-а „труле, а као људи су нуле“ мисли очигледно на Стефановића.

Вучић је већ казнио Стефановића премештањем на позицију министра одбране, али сукоб између њих двојице изгледа не престаје. Вучићу сада и Ђукановић, као једна од највернијих перјаница, „саветује“ да Стефановића низ воду пусти и унутар СНС-а.

Ђукановић је већ неколико пута потврдио у јавности да су Вељко Беливук и његова криминална банда, за време док је Стефановић био министар полиције, имали подршку у државном апарату на чијем челу се налази Александар Вучић.

– Са овим појавама држава мора брутално да се обрачуна и да ни по бабу, ни по стричевима, све оне који су били логистика овим зликовцима похапси – апеловао је Ђукановић.

– Имали су позиције, од анонимуса који су водали магарце по плажама да се деца фотографишу постали су виђени чланови друштва, почели су да стичу велики капитал, многи би рекли болесних размера, поцепане фармерице заменили су скупим оделима, кршеве од аутомобила бесним лимузинама. Једном речју имали су све, осим угледа и знања – рекао је Ђукановић о људима којима се окружио Вучић.

С обзиром да је Ђукановић већ детаљно писао и о томе како је Вучић својим најближим сарадницима даје и одузима све у животу, остаје да видимо да ли ће Стефановић остати и без ове позиције и да ли ће „бити срушен“.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар