Почетна » РАДИКАЛИ ПОРУЧУЈУ: Нећемо штедети Мају Гојковић

РАДИКАЛИ ПОРУЧУЈУ: Нећемо штедети Мају Гојковић

од admin
0 коментар

Посланице Вјерица Радета и Наташа Јовановић поручују председници Скупштине да су спремне за борбу у парламенту.
Други мандат на функцији председника Скупштине Србије за функционерку СНС Мају Гојковић биће знатно изазовнији него претходни јер ће испред себе имати наоштрену дружину радикала, којима је и сама припадала.

Њене бивше страначке колегинице и будуће посланице поручују јој да добро знају ко је и да је неће штедети.

Посланица СРС Вјерица Радета каже да нема посебну припрему за Мају Гојковић, за коју каже да не може бити гора од Наташе Мићић.
– Истина је да увек и од горег има горе, па ћемо видети. Није блага ни ова наша бивша Маја Гојковић, али Наташа Мићић је ипак била најгори председник Скупштине. Наравно да ми радикали одлично знамо ко је Гојковићева и она одлично зна ко смо ми. С тим нашим бившима немам никакве односе и у парламенту ће то бити искључиво професионална комуникација – објашњава Радета.

Наташа Јовановић каже да ће се СРС искључиво руководити пословником.
– Ко је на челу Скупштине није нам ни битно. Тај избор је ствар СНС. Од нас радикала нема већих заштитника пословника. Ако га госпођа Гојковић погази, нећемо је штедети – поручила је ова посланица радикала.

Реагујући на Вучићеву објаву да ће опет сести на кормило парламента, Гојковићева каже да је то доживела као комплимент.

На питање да ли би нешто променила у односу на оно како је радила претходне две године, она је за то да се више поштују правила понашања у парламенту, без обзира на то ко их је донео.
– Сваки посланик мора да води рачуна о понашању јер представља грађане који су му дали поверење – оценила је Маја Гојковић.

(Извор: Курир)

Можда ти се свиди

Оставите коментар