Почетна » „Стока једна, закључај, снимај, зови милицију“: Поново се побили напредњаци у Нишу ВИДЕО

„Стока једна, закључај, снимај, зови милицију“: Поново се побили напредњаци у Нишу ВИДЕО

од Други Пишу
0 коментар

У Градској управи у Нишу избила је туча између напредњака. Наиме, члан Српске напредне странке Милан Симов прво је напао начелницу Управе за грађевинска стања Марину Јанковић, а затим и два портира.

Народни посланик из Ниша Ђорђе Станковић на друштвеној мрежи „X“ поделио је снимак физичког обрачуна између члана Српске напредне странке Милоша Симова и два портира Градске управе у Нишу.

На снимку се чују повици „позовите милицију“, „стока једна“, „снимај бруку“, а може се видети како Симов физички насрће на једног портира док други покушава да га обузда.

Међутим, како није могао да га савлада у једном моменту су сва тројица пала на земљу, и том приликом су у помоћ притрчала још два мушкарца која су успела да онеспособе Симова.

 

Станковић је у објави додао да је интервенисала и полиција.

Како наводи извор портала Нова.рс Милош Симов је јуче добио отказ у Управи за грађевинска стања.

„Изреволтиран због отказа он је насрнуо прво на начелницу Управе Марину Јанковић, а потом и на два портира која су покушала да га смире. Милош Симов био је близак актуелној градоначелници Ниша Драгани Сотировски и обављао је за њу бројне послове“ каже саговорник Нова.рс и додаје да је Симов након привођења одмах пуштен.

Foto Printskrin

Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар