Почетна » Вучић о кашњењу оснивања Покрета: Чујем, насекирали сте се због тога

Вучић о кашњењу оснивања Покрета: Чујем, насекирали сте се због тога

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије Александар Вучић изјавио је Ваљеву да Србија не стоји иза пораста насиља на северу Косова.

Он је навео и да „очекује много тешких ситуација“ у наредном периоду за Србе на Косову али и да „сви у свету знају ко покушава да ескалира ситуацију и ко се игра рата“, пише Н1.

„Очекујем много тешких ситуација у наредном периоду. Очекујем ного проблема, много мука, али није то од јуче. Велика је нервоза због ситуације у Украјини, неки мисле да ми треба да платимо цену за њихова неиспуњена очекивања“, рекао је Вучић.

На питање Н1 докле се стигло са оснивањем Националног покрета који је био најављен за Видовдан, а онда је рок померен за септембар Вучић је рекао да је „видео сам да су се насекирали у вашим медијима због тога“

 

„Па су рекли од велике приче ништа. Па ваљда би требало да сте срећни због тога? Пропаде једна превара Вућићева, како сте то говорили народу. Шта се ви секирате због тога? За разлику од других људи који журе да би испунили неку форму, људи који се додворавају вашим медијима или неким другим медијима, ја то никад нисам радио нити ћу да радим. За мене су садржај и суштина увек важнији од форме“, изјавио је председник.

Он је навео и да је данас разговарао „са неким дивним људима за које верује да ће имати велику улогу у том покрету“.

„Радимо на платформи, када ћемо ту платформу објавити да ли за 10 или 15 дана потпуно је свеједно. Нисмо могли јер смо били презаузети најтежом ситуацијом на КиМ пре свега али и другим проблемима, од Украјине преко убиства наше деце у Рибникару у Малом Орашју и Дубони, много проблема а о Косову и Метохији да не говорим. Буквално сам имао просечно 20 телефонских разговора и када то имате онда не можете да се потпуно посветите ономе што је унутрашњо политички рад“, рекао је Вучић.

Foto:TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар