Почетна » За председника Гроцке оставка није опција, могуће је да ће поново бити први на листи

За председника Гроцке оставка није опција, могуће је да ће поново бити први на листи

Апсолутни победник у СНС-у

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Да актуелни председник ОО СНС-а, који је уједно и председник ГО Гроцка неће дати оставку како би се изашло на превремене локалне изборе, може се рећи да је било јасно још са једног штанда у насељу Врчин када је Драган Пантелић на себи, уместо уобичајене мајице са натписом „АВ“ носио мајицу са натписом „предаја није опција“.

Док су многи градоначелници и председници општина подносили оставке, један за другим,  своју није понудио и сада је сигурно да једини победник у СНС-у Гроцка управо Драган Пантелић.

Успео је Пантелић да за у својем четворогодишњем мандату председника Гроцке постане и председник најјаче странке у Србији, као и да разбије многе кланове па чак и поверенике који су му наметнути у претходном периоду. Упркос свему, Драган Пантелић је остао на челу Гроцке и СНС-а. Председниковање општином Пантелића, остаће уписано као и прва личност после 2 000. године која је успела да се одржи читав мандат. Чини се да чак ни баксузни број 13 (тринаести председник Гроцке од 2000.), није успео да сруши Пантелића, те ће на челу Гроцке остати до краја мандата.

Пантелићу се мора честитати и на успешном чишћењу СНС кадрова у Гроцкој. Разноразни кланови и појединци нису успели да сломе Пантелића. Шта више, Пантелић је успео њих да сломи. Поред грочанских кланова, преживео је Пантелић чак два повереника, а успешно се носи и са трећим. Преживео је Пантелић Милосава Миличковића, затим Александра Јокића а данас успешно подрива и Андрију Чупковића. Успео је Пантелић да отера и једног од саветника Александра Вучића, Адама Шукала као и неке своје блиске људе, укључујући и ново лице за које се спекулисало да ће бити први на листи СНС-а за наредне изборе, Зорана Анђелковића.

Како ствари данас стоје, Пантелић ће остати први на листи СНС-а и на следећим изборима, а постоји могућност да исту и сам саставља. Наравно све зависи од најављених београдских избора, али који год резултат да буде користиће Пантелићу.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар