Почетна » Вучић о састанку са Дачићем: Кад год помислите да сам глуп, размислите двапут

Вучић о састанку са Дачићем: Кад год помислите да сам глуп, размислите двапут

од Други Пишу
0 коментар

Председник Србије и лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је да је са председником Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивицом Дачићем обавио „пристојан“ разговор и договорио шта ће радити „као држава“ у наредних шест месеци до годину дана.

Одговарајући на питања новинара после отварања обновљеног хотела у Куршумлијско бањи, Вучић је казао да држава мора да буде испред „свих личних односа“.

„Наше је да водимо државу на пристојан начин докле то може да иде и како може да иде. Држава мора да буде испред свих наших личних, партикуларних, парцијални интереса, то је оно око чега смо се договорили за наредних шест месеци, годину дана“, рекао је председник Србије.

Одбацио је као неистините тврдње појединих опозиционих странка да је Влада Србије дала два милиона долара Хилари Клинтон за лобирање.

„Извукли смо све што је Влада и што су институције Србије дале од 2014. године било коме у иностранству, па нигде тога нема, али ћемо изаћи у јавност да видите о каквим је бедним лажовима реч“, казао је Вучић.

Он је, одговарајући на питање о нападима десничара на њега због Косова и најавом протеста, најавио да ће изаћи у јавност са свиме, објавити податке о њима, да се види „о каквим лажима је реч“

Вучић је напоменуо да није идиот, и да не треба Дачић да му објашњава зашто су напади на њега, а не на лидера социјалиста.

„Кад год помислите да сам глуп, размислите двапут јесам ли или нисам. Нису мени потребна објашњења за то. Ја знам објашњење, као и за многе друге ствари. Наше је да водимо државу, да водимо на пристојан начин, докле год то може да иде и како може да иде. Нема ту филозофије“, рекао је Вучић.

Борићу се радом и истином, и победити с лакоћом, као и у Скупштини, поручио је Вучић, и додао да је Србија слободна земља, и „свако може да прича шта хоће“.

Бета, ФоНет,Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар