Почетна » Вулин: Да је Грчка имала Вучића не би била где је сада

Вулин: Да је Грчка имала Вучића не би била где је сада

од admin
0 коментар

Министар за рад, запошљавање борачка и социјална питања Александар Вулин рекао је данас у Нишу да би стање у Грчкој било много другачије да је имала свог (Александра) Вучића.

„Да је наша братска Грчка пре седам година када је почела криза имала на челу своје Владе једног Александра Вучића, не би била у овако тешкој ситуацији као што је данас, јер би на време разумела шта значи штедња и шта значи рад“, казао је Вулин.

Он је, на Изборној конференцији Градског одбора Покрета социјалиста у Народном позоришту у Нишу, рекао да би и Србија данас била боље место за живот да је раније почела да ради и да штеди.

„Стање у области социјале је веома тешко, али не због тога што је левица нерадна и што не жели ред и рад, већ због тога што је левица дошла на власт у земљи која је пљачкашком приватизацијом уништена темељно и намерно“, казао је Вулин.

Он је рекао да упркос „затеченом тешком економском стању и штедњи на свим пољима“ актуелна власт није смањила издатке за туђу негу и помоћ, за дечије додатке и остала социјална давања.

„Да нисмо почели да радимо ово што ради Вучићева Влада ми не би имали пара да исплатимо ни плате ни пензије, продали би све што имамо, и оставили би јад и беду будућим генерацијама“, казао је Вулин.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар