Почетна » За СНС, Гроцка као да не постоји, већ само Калуђерица и околина

За СНС, Гроцка као да не постоји, већ само Калуђерица и околина

од admin
0 коментар

 Све оно што је забрањено Законима Републике Србије, у Гроцкој је изгледа дозвољено. Према закону о Агенцији за борбу против корупције забрањена је злоупотреба јавне функције, односно функционерска кампања. Наиме, функционер не може да користи јавне ресурсе и скупове на којима учествује и сусрете које има у својству функционера, за промоцију политичких странака, односно политичких субјеката.

Ако сте се ових дана „упутили“ на друштвену мрежу Фејсбук и званичну страницу највеће странке у Србији, видећете да је коришћење ресурса јавних, државних предузећа у корист  Српске напредне странке Гроцка у току.

Готово сви запосленици ГО Гроцка претходних дана, за време радног времена, виђени су како деле разноразне врсте помоћи.

Подела стругача за лед- Калуђерица (млади СНС- сви запослени у ГО Гроцка)

Огрев за породицу из Лештана (Душица Мемаревић, председник Скупштине)

Огрев, такође Лештане (председник Гроцке, Драган Пантелић)

 Фотографије које објављује СНС Гроцка, илуструје пропаст једне локалне самоуправе у Србији, вођење искључиво лошим руководством. Већ 2012. године, доласком на власти СНС у Гроцкој, почиње запошљавање искључиво подобних чланова. Није се водило рачуна о способности таквих „упосленика“, као и њиховом броју. Већ преко ноћи те 2012. године, СНС запошљава 83 радника у ЈКП „Гроцка“. За само годину и по дана, ово предузеће прелази из солидног пословања у категорију највећег пореског дужника. 

Иста владајућа гарнитура, отворила је чак три комунална предзећа у Гроцкој, те је тако настало Зеленило и пијаце Гроцка, Грочански комналац и Топлификација. Од свих набројаних, само је „Зеленило и пијаце“ Гроцка преживело.

Чишћење депонија у Винчи

 Оно што је најзанимљивије у објавама СНС Гроцка јесте чињеница да све оно што се „поклања“ иде у насељена места на такозваном северу општине, односно око Калуђерице. Судећи по истим објавама, мештанима Калуђерице, Лештана и околине су потребни огрев, пакети основних животних намирница, па и „гребача“ за лед. Тако је у 90 посто објава СНС Гроцка.

Фокус Српске напредне странке у Гроцкој у протеклом периоду је дефинитивно на Калуђерицу и околину, што је и логично. Овај део доноси и процентуално највећи број гласова, што је једној политичкој странци као што је СНС, заправо, најважније.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар