Почетна » 10 ствари које невероватно пале мушкарце! Она под 6 ће вас изненадити

10 ствари које невероватно пале мушкарце! Она под 6 ће вас изненадити

од admin
0 коментар

Наравно, није тешко претпоставити да се мушкарци пале на секси женско тело, али сигурно нисте имали појма да их толико ложе ови детаљи

Ако желите баш да излудите свог дечка, пробајте с неким од ових једноставних трикова. Неки од њих ће вам можда изгледати чудно, али мушкарци се дефинитивно пале на ове ствари. Ево како да код њега распалите страст.

Лежерно растезање

Било да се будите, опуштате или једноставно протежете, привући ћете пажњу свог драгог. Зато што мушкарце једноставно јако пали призор жене која се лежерно протеже и опушта своје мишиће.

Тело у покрету

Шта год да радите са собом, фрајерима ћете упасти у око. Гуза која се тресе, груди које поскакују, све су то призори који су пријатни њиховим очима.

Бесна жена

Иако не постоји никакво научно објашњење, фрајере пали кад се жена љути. Можда изливе беса и љутње повезују са страшћу.

Foto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua

Неуредна коса

Ок, не масна, прљава, запуштена коса, али коса која је немарно свезана или дивље распуштена дефинитивно ће пробудити његову пажњу.

Оружје

По могућности оно ватрено. Фрајери се једноставно распамете када виде жену с пиштољем, пушком, или самострелом.

Знојаво тело

Вама је можда зној одбојан и синоним је за нешто одвратно, али вашем фрајеру није. Њих и те како привлачи знојаво женско тело, а то вероватно има везе са феромонима.

Foto-ilustracija: Profimedia

Превелика кошуља

Могу бити и од фланела, њима материјал није битан. Али фрајери напросто полуде када виде жену заогрнуту у пет бројева већу кошуљу.

Качкет

Не знамо у чему је тачно овде ствар, али мушкарци дефинитивно воле да виде жену са качкетом на глави, а бонус бодови су ако је качкет с логом њиховог омиљеног клуба. Екстра бодови су ако сте искрен љубитељ спорта.

Заводљиво једење

На пример банане. Нема ништа специјално привлачно у мушкарцу који једе банану. Ипак, жена која једе банану фрајерима је опасно секси. Сви знамо зашто.

Foto: Profimedia

Музичке вештине

Када фрајери схвате да жена зна да пева, или још боље, да свира неки инструмент, она им аутоматски постаје 10 пута привлачнија. Можда да размислите о музичкој школи?

телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар