Почетна » Хагиографија Александру Вучићу

Хагиографија Александру Вучићу

од admin
0 коментар

Велика јавна молба Александру Вучићу у име седам милиона његових поданика

(Коју ћемо ставити у штафету за рођендан да се носа од поплаве до мећаве.. и слет ћемо да направимо. И ангажоваћемо Бреда Пита јер Ричард Бартон одавно је у гробу а звали би и њега, кад је могао друга Тита може и Титовчину од 3 метара)

Драги Премијеру, обрачам ти се не појмовима него сликама, као сто се Исус својим апостолима обраћао. И на коленима те молим да учиниш нешто да се наш народ тргне из летаргије, јер ако овако настави мирно ће седети испред кућа које се руше, речних бујица које плаве и пацова који мирно једу кинеске ципеле са њихових ногу.Па те молим да више народу не сервираш десет пута прежвакане бљувотине. Стави се на чело народа на белом коњу са црвеном заставом и у плавој униформи, јер народ више нема стрпљења да чека. Ако ти нећеш да водиш народ, народ ће наћи неког ко ће га водити. Да би био велики вођа мораш наћи Владу Дедијера који ће све твоје славне подвиге уприличити у пар томова књига и пет филмова најмање, све са Бред Питом у главној улози.

Бесплатни савети


Фали ти нико други него Влада Дедијер. Да је 5. октобар имао Владу Дедијера он би направио од ове наше катастрофе такве тријумфалне победе као Тито на Сутјесци, Неретви и Дрвару где је једва живу главу извукао а Влада му направио тријумфалне победе, а цео народ 50. година у то веровао и ишао у биоскоп да гледа филмове. Да је Тито имао твитер и фејсбук, он никад не би умро. Влада би направио да он никад није умро и наш народ блесави би и у то веровао. Тито би статусима са фејса и дан данас владао. Израелски амбасадор је већ обавештен да сам заменик директора БИА, јер имам подршку ко друг Тито – Стаљинову, а кад пукне 48 година ја одо западним капиталистима, а ви се јебите. А кад умре Стаљин ја ћу Брежњева у лов звати, а ко не верује да сам добар са Стаљином нека иде да га пита.

Да сам ја жив био 80-те, ја би Тита препарирао и код Коња га поставио у Београду, а наш проклети народ и дан данас би му штафету носио и у мртво дупе би га љубио. Само би му уградио кинески аутомат да може да маше руком а народ би веровао да је жив и цвећем га китио. Ово ни Алистер Кроули не би боље смислио. Хвала ти Алистере за све што си учинио за српски народ. Ово прелази из стања најбаналнијег лошег укуса у стање нездравог разума у хипер свемиру. Боже сачувај! Само би такве помрачене умове могли убедити да Србија и Косово треба да буду као Источна и Западна Немачка, ено у новинама пише, само да ми је знати где ће подићи Берлински зид, да ли у Ђаковици, да ли на Газиместану, да ли на Дедињу и да ли ће Алистера да позову да буде председник? Напредњаци би и мртвог Тита дигли из гроба само да им направи Југославију, мала је ова земља Србија како су они велики издајници. Хвала Алистеру Коулију на свему што је учинио за српски народ је нови поздрав Срба уместо: Помоз бог. Наш народ је толико добар и поштен да бог да му ЈНА земљу бранила са свим Галебима, Тетребима и МИГ-овима 29 ММ (Мало Морген) који су стигли пре три године из Русије са љубављу.


Задњи пут су виђени скривени у пластенику парадајза у Обровцу. Зли језици тврде да их по ведром Обровачком небу воза Црвени Барон који се чуди како је техника напредовала од његовог трокрилца. Већег паранормалног виђења у Обровцу крај Бачке Паланке било није још од времена Дејвида Коперфилда који је учинио да им водовод нестане. Зли језици тврде да је водовод исто у пластенику паркиран и да Црвени Барон за стартовање својих авиона не користи акумулаторе, него бесплатну струју из градске мреже а није лоше имати воду, струју и ратне авионе. Е мајко божија драга, хвала ти Алистере Кроули за све што чиниш за српски народ. Питам се јел Алистер још увек жив да ме и он не тужи, јер како је кренуло сви су преко мојих текстова кренули тражити афирмацију па мозе и Алистер. Не би ме чудило да и Црвени Барон потегне парадајиз у своју одбрану. Ако сви знају да има парадајиз не знају да има и авион МИГ 29 ММ, сактривен у пластенику са парадајизом, а тај авион ће да брани сеоски водовод.

 

Ђорђе Вишекруна, Бивши члан Покрајинског штаба СНС за Војводину, координатор Владе Војводине за капитална улагања, најближи сарадник Бојана Пајтића и Александра Вучића, износи своје виђење стварности у Србији

Можда ти се свиди

Оставите коментар