Почетна ДруштвоИнтервју-репортажа УСПЕШНО РАЗМРДАВАЊЕ У КАЛУЂЕРИЦИ Овако је изгледала свирка на спортском терену школе „Алекса Шантић“ (ФОТО)

УСПЕШНО РАЗМРДАВАЊЕ У КАЛУЂЕРИЦИ Овако је изгледала свирка на спортском терену школе „Алекса Шантић“ (ФОТО)

од admin
0 коментар

Усуботу 27. августа 2016. године на свирци у старој Основној школи „Алекса Шантић“ у Калуђерици наступили су хипхоп/реп састави DT Crew, База и Калуфорнија из Калуђерице, као и реге/реп бенд Бесне глисте (Београд), рок бенд Постмодерна (Београд) и панк рок бенд Хунд (Аранђеловац).

Организатори су саопштили даје „Размрдавање“ било јако успешно.

-На спортском терену у једном тренутку избројано нас је двеста како се размрдавамо. За први пут, ми смо презадовољни овим бројем и захваљујемо вам се што сте нас подржали! Хвала свима који су учествовали и помогли у организацији и реализацији свирке. Догађај је подржала општина Гроцка, ОШ „Алекса Шантић“ Калуђерица и Аутономни културни центар „Егзопростор“ из Винче. Ово је први пут да се манифестација овог типа дешава у Калуђерици – али не и последњи!- кажу организатори.

Према сазнањима Жиг Инфа, концерт је прекинут око пола два иза поноћи од стране припадника полиције јер је, наводно, стигла 51. пријава грађана.

 

Приредио:

Жељко Маторчевић, фото: фејсбук

Можда ти се свиди

Оставите коментар