Почетна » Грађани који су аутобусима дошли у Београд да виде Сија: „Довели су нас из предузећа или СНС-а, ништа нисмо добили“

Грађани који су аутобусима дошли у Београд да виде Сија: „Довели су нас из предузећа или СНС-а, ништа нисмо добили“

од Други Пишу
0 коментар

Репортерка Н1 данас је уочи доласка кинеског председника Си Ђинпинга код Хале спортова у Улици Париске комуне разговарала са грађанима који су излазили из аутобуса и ишли ка Палати Србија где је приређен свечани дочек високом званичнику.

Она преноси да је разговарала са људима из Старе Пазове, Лапова и Крагујевца, а да је из Крагујевца стигло чак 15 или 16 аутобуса.

Они су стигли у раним јутарњим часовима и сви се, како кажу, упутили да подрже председнике Србије и Кине.

Како пише Н1, потврдили су да су дошли организовано. Махом су дошли из јавних комуналних предузећа, а неколико њих је нашој репортерки рекло да је из СНС послато овде. Сви су рекли да нису добили надокнаду за долазак, а неки чак морају и да иду у другу смену на послу…

Бројни грађани са којима је покушавала да разговара наша репортерка нису хтели уживо у програму да причају о свом доласку у Београд.

Неки су успут само кратко рекли да су ту дошли да шетају, а неки да су ту „због Кинези“.

Грађанин Лапова ипак је пристао да говори за Н1 и навео је да је из тог места дошао један аутобус и да их је ту довела фирма, а не странка.

На питање до када остају у Београду, рекли су да „немају појма“. „Радимо, а као слободан дан је“, додаје.

„Ништа нисмо добили као надокнаду“, каже.

Аутобуси су, јавља наша репортерка тренутно празни, на улицама је полиција.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар