Почетна » Напредњаци у Гроцкој нису саопштили ко им је кандидат за председника, шта се крије?

Напредњаци у Гроцкој нису саопштили ко им је кандидат за председника, шта се крије?

О свему ће одлучити накнадно

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Српска напредна странка за сада је једина која ће изаћи на изборе у ГО Гроцка, са листом назива „Александар Вучић – Гроцка“ сутра.

Оно што се зна, у току је прикупљање потписа за опозициону листу „Бирам Гроцку“ чији је кандидат за председника општине, адвокат Немања Тодоровић.

Међутим, ко је кандидат за председника са коалиционе изборне листе напредњака у Гроцкој није познато, а према речима наших извора о томе ће одлучити координатор Андрија Чупковић, али тек након избора.

Наиме, према речима наших извора, Чупковић је на листи напредњака поставио своју десну руку Николу Крајновића. Крајновић је одан Чупковићу и са њим заједно ради у ЈП „Паркинг сервис“ Београд.

Управо ће Крајновић бити тај који ће Чупковића обавештавати о свему што се ради у Гроцкој, укључујући и „међуљудске“ односе, барем тако тврде наши извори из врха СНС Гроцка.

Као први на листи напредњака у Гроцкој, постављен је ДР Саша Чапрић. Након што је објављена листа СНС-а Гроцка, Чапрић је постао в.д директор Дома здравља „Стари Град“.

Нови директор Дома здравља „Стари град“ први на СНС листи у Гроцкој

Али и пре постављења на место директора, за Др Чапрића се знало да је он на листи само како би привукао гласаче а да га политика у глобалу не занима.

На листи напредњака је и привредник из Винче, Зоран Анђелковић. Он је раније виђен за председничког кандидата, али се након афере „градње на зеленој површини“, изазвала велика бура у јавности.

Могући будући кандидат за председника Гроцке испред СНС-а, добија дозволу за градњу на дечијем паркићу у Миријеву?

Зато се Анђелковић уместо као носилац листе, нашао на четвртом месту. Као и Др Чапрића и  Анђелковића, наводно, не занима политика.

Долазимо и до често помињаног садашњег већника, „посинка“ како га је називао још увек актуелни председник Гроцке, Александра Рајковића. За њега (Рајковића) постоје спекулације да ће он заправо бити кандидат за председника ГО Гроцка. Међутим, како кажу наши извори, није баш миљеник повереника Чупковића и спочитава му се „лош резултат“  на претходним децембарским изборима.

Вероватно због наведених разлога, повереник СНС-а Гроцка, Андрија Чупковић није донео одлуку о томе ко је кандидат за председника ГО Гроцка. Ово ће бити први пут у историји да напредњаци у Гроцкој не саопштавају име кандидата за председника. Јавност збуњена, а они који раде на терену кажу да  „више ништа нема смисла“. Ипак, од своје борбе за сваки глас, не одустају.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар