Почетна » Ко успе да изађе из гараже Клиничког центра Србије, свака му част

Ко успе да изађе из гараже Клиничког центра Србије, свака му част

од Други Пишу
0 коментар

Милица Б. је готово три сата чекала како би након прегледа изашла из гараже Клиничког центра Србије у Ресавској улици у Београду. Оваква ситуацација, како наводи, траје од четвртка, а данас је кулминирала када је по свој ауто отишла око 15 до 11, а изашла у 14х.

Гаража испред Клиничког центра Србије, доспела је у жижу јавности након што је БИРН објавио да је овај објекат изграђен нелегално, односно без потребних грађевинских дозвола.

Последњих дана грађани се суочавају са великим гужвама, а на улазу им је речено да проблем праве возила у Ресавској улици.

„Ја сам у гаражу ушла тачно у 8 и 47, што пише на рачуну. Док сам завршила све обавезе у Клиничком центру, одлуучила сам да кренем кући. Одјавила сам се у 10 и 43. али сам тек после 14х успела да изађем на улицу“, прича саговорница нашег портала.

У гаражи „Ресавска“ постоји 639 паркинг места на шест нивоа.

„Од четвртка долазим тамо, чекала сам око 2 сата, у петак је била нешто боља ситуација, а ево сада“, каже Милица Б.

Министарство здравља расписало је у августу 2021., јавни позив за доделу концесије за финансирање, пројектовање, изградњу, одржавање и управљање три објекта гараже са хелидромом (гараже „Ресавска“, „Централна-Хелидром“ и гаража „Делиградска“) у оквиру комплекса УКЦС, а вредност укупног пројекта, изградње све три гараже је 3,33 милијарде динара, односно 28,4 милиона евра.

Foto: Andrija Lazarević/Nova.rs

Андрија Лазаревић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар