Почетна » „ОСЕТИЛА САМ ДА МЕ НЕШТО ЈАКО ПОГОДИЛО У ГЛАВУ“ Нови опасан тренд међу децом у Београду

„ОСЕТИЛА САМ ДА МЕ НЕШТО ЈАКО ПОГОДИЛО У ГЛАВУ“ Нови опасан тренд међу децом у Београду

од Други Пишу
0 коментар

Некада су то била јаја, а данас јабуке и камење. Ни једно, ни друго, а вала ни треће није нормално понашање деце. Ометати јавни ред и мир на такав начин и мислећи да ће се проћи без последица, јер неко је могао и да настрада

– Била сам у аутобусу на линији број 26 када ме је нешто јако погодило у главу. Аутобус је стао на станици, и само сам видела на поду аутобуса смрскане јабуке. Погодила је јабука још једну жену. Људи који су изашли из аутобуса су видели велику количину јабука које се налазе на коловозу са друге стране. Ово се десило у Драгице Кончар око десет увече. Немамо појма да ли је неко гађао аутобус или се то десило случајно – стоји у објави на друштвеној мрежи Инстаграм.

Да ово прети да постане озбиљан проблем по безбедност свих ученика у саобраћају тврди и Дамир Окановић, директор Комитета за безбедност у саобраћају.

– Озбиљан проблем имамо са клинцима. Преозбиљан. Не крију се уопште, у сред дана, у сред центра града – написао је он на Твитеру.

 

Одмах су уследили коментари других људи који су овакво понашање младића осудили.

„То се врло брзо решава ако се жели… Казна мами и тати да се скида од плате, а он један дана у недељи да иде у ГСП да пере аутобусе…“, био је један од коментара.

„На Пупиновом мосту овако гађају камионе, и то не јабукама него камењем“, написао је један корисник.

„Батина је из раја изашла“, оценио је други.

FOTO: TWITTER/DAMIR OKANOVIĆ / SCREENSHOT

Никола Тодоровић  Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар