Почетна » Вулин пре девет дана имао корону, а данас у Новом Пазару

Вулин пре девет дана имао корону, а данас у Новом Пазару

од admin
0 коментар

 

Како је наведено у саопштењу Министарства одбране 27. јуна, Александар Вулин је позитиван на коронавирус, нема никакве симптоме и налази се у самоизолацији.

“Министар Вулин наставља са редовним обављањем дужности придржавајући се свих прописаних мера током самоизолације”, наведено је тада у саопштењу Министарства.

Вулин је данас обишао пољску војну болницу у Новом Пазару и уручио донацију у виду заштитне медицинске опреме у којој је 5.000 пари рукавица, 5.000 маски и 1.000 заштитних одела, а ако је коронавирусом заражен оног дана када је министарство то и саопштило, значи да министар одбране у самоизолацији није провео прописане две недеље.

Синдикат запослених у Министарству одбране и Војсци Србије “Слога” констатује да у тој посети ништа не би било спорно, да крајем јуна није објављена вест да је министар позитиван на корону. Синдикат пита Кризни штаб и све надлежне како је могуће да је Вулину дозвољена оваква активност после девет дана, а да је прописана изолација 14 дана.

“Да ли се министар два пута тестирао поново на ковид 19 и да ли су оба теста била негативна? Ако није, ко му је дао дозволу да доводи у ризик од заразе људе из свог окружења”, наводи се у саопштењу.

 

Н1/Нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар

fourteen + 17 =