Почетна » Мали: На лето почетак градње прве зграде “Београда на води“

Мали: На лето почетак градње прве зграде “Београда на води“

од admin
0 коментар

Пројекат „Београд на води“, који треба да почне да се ради од овог лета, биће највећи пројекат у региону и од највеће важности за престоницу и целу Србију с обзиром на обим инвестиција

КОПАОНИК – Пројекат „Београд на води“, који треба да почне да се ради од овог лета, биће највећи пројекат у региону и од највеће важности за престоницу и целу Србију с обзиром на обим инвестиција, јер треба да покрене целокупну економију и да запосли бројна домаћа предузећа, изјавио је данас Танјугу градоначелник Београда Синиша Мали.

„Очекујем да ћемо током лета, кренути са првим ашовом ако тако могу да се изразим, да кренемо да градимо прву зграду“, најавио је Мали на маргинама Копаоник бизнис форума 2015.

Тренутно се ради на рашчишћавању терена, како би почела да се гради прва зграда у оквиру пројекта „Београда на води“, рекао је Мали и најавио за неколико дана доношење закона о експропријацији, који ће бити финални корак ка решавању имовинско – правних послова.

Како је раније најављено, инвеститори из Уједињених Арапских Емирата уложиће више од три милијарде евра у пројекат „Београд на води“.

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар