Почетна » ВЕЧНА ЉУБАВ И после 68 година брака, двоје Новобеограђана држе се ДИРЉИВЕ ТРАДИЦИЈЕ

ВЕЧНА ЉУБАВ И после 68 година брака, двоје Новобеограђана држе се ДИРЉИВЕ ТРАДИЦИЈЕ

од admin
0 коментар

Прави пример да неке љубави трају вечно управо су Новобеограђани Наталија и Драгомир Милићевић који су данас прославили 68 година брака, не испуштајући ни тад прилику да покажу свој мали ритуал наклоности.

Брачни пар Милићевић са Александром Шапићем, председником ГО Нови Београд

Толеранција и међусобно поштовање се међу Милићевићима подразумевају, али не колико и оно што их даље насмеје – држање за руке као првог дана када су се заљубили.

– Бака и дека су исто годиште, обоје су рођени 1924.године. Она је пензионисани економиста и радила је у Служби друштвеног књиговодства (СДК), а дека је завршио учитељску школу, али је после неколико година рада у учитељској професији одлучио да заврши Филозофски факултет и радио је у школи. Своју каријеру он је завршио у Министарству просвете као главни републички просветни инспектор – прича унука Соња.

Плод Наталијине и Драгомирове љубави су њихово двоје деце ћерка и син, а сада имају и три унуке.

-Сви живимо у Београду и прославлајмо сваки њихов јубилеј заједно – истиче унука.

Председник општине Нови Београд Александар Шапић, данас их је посетио а затим је на свом Твитер налогу поделио фотографију са њима и написао да му је част што је упознао Милићевиће.

– У временима када је несвакидашње да брак опстане и 68 месеци, брачни пар Милићевић, наши Новобеограђани, показали су да је љубављу и разумевањем могуће доћи и до прославе 68 година брака– написао је Шапић.

Марија Антонијевић , Дуња Тулимировић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар