Почетна » Градоначелник Београда најавио традиционално „Колективно венчање“

Градоначелник Београда најавио традиционално „Колективно венчање“

од admin
0 коментар

 

„Сваке године током „Колективног венчања” Град Београд зрачи лепотом и младошћу. Ретко када је толико радости на једном месту“, рекао је градоначелник Радојичић, преноси Беоинфо.

Како је истакао, захваљујући Граду Београду и покровитељима, младенци ће имати потпуно бесплатно венчање, а добиће и вредне поклоне, те је подсетио парове да још увек имају времена да се пријаве.

„Богата традиција „Колективног венчања” довела је до тога да ова акција прерасте и у културну и туристичку манифестацију у оквиру које је младенцима обезбеђено потпуно бесплатно венчање, бесплатне венчанице, преноћишта у хотелима у Београду за све оне парове који долазе из унутрашњости Србије, као и бројни прикладни поклони за младенце“, додао је Радојичић.

Манифестација „Колективно венчање” настала је још 1999. године као потреба да се помогне будућим брачним паровима, да се паровима који ступају у брачну заједницу пружи неопходна подршка, али и организује програм венчања који ће младенцима остати у трајном сећању.

„На овај начин Град Београд будућим брачним паровима показује да су у граду који негује осећај заједништва, који мисли о њима. Драго ми је што ови млади људи схватају значај брака и породице. Појединац остварује себе и у браку и породици, те постиже неке од најважнијих животних успеха и циљева“, закључио је Радојичић.

Беоинфо/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар