Почетна » Бојан Радман: Фалсификованом документацијом на покрајински конкурс

Бојан Радман: Фалсификованом документацијом на покрајински конкурс

од admin
0 коментар

Бојан Радман председник СПС-а и бивши председник општине Бачка Паланка на основу лажне документације конкурише на конкурс покрајинског секретаријата за пољопривреду.

Наиме, Радман дугује 80. 000 динара пореза држави али је и поред тога успео да добије уверење од општине да нема дуговања, како би могао да конкурише на поменути конкурс. О свему овоме новинари нашег истраживачког портала су уредно обавестили надлежног тужиоца као и локалну полицију.

Након питања везано за фалсификат који ексклузивно објављујемо Радман је звао наше дописнике и претио им о чему је одмах обавештен председник Независног друштва новинара Војводине. После издавања овог лажног уверења, Радман је са председником општине из СНС-а, извесним Шушницом славио у Гранд вили Багремара. Тандем Шушница-Радман је заједнички нападао раднике на шалтерима и начелника Луку Станића да се изда ово уверење. Шушница тера Станића и да потписује лажне фактуре.

У фабрици за спаљивање гума у Обровцу у којој је пронађено преко тону дроге , мимо закона општина је издала употребну дозволу за рад, а после жалбе грађана Обровца ова дозвола је поништена од стране покрајинског Секретаријата за урбанизам решењем број V-129/016. Фабрика је наставила на дивље да ради уз пуну подршку председника општине. Председник општине Шушница је годину дана возио службени Опел за приватне потребе и пошто је остао без уља сада општина поправку треба да плати 311 000 динара.

Шушница је оснивачу СНСа забранио улаз у зграду општине иако су из исте партије. Чланство СНС-а је незадовољно због бахатог понашања, а Шушница свима прети отказима. Инаце, Шушница је био истакнути члан странке Млађана Динкића а његов таленат за финансијске малверзације је најпре открио Милош Егиц и он сад пљачка за СНС у име брата Андреја Вучића.

Шушница је недавно „плакао“ због чињенце колико новца мора да шаље овој банди. Он пре подне пије лекове за живце а потом то меша са пивом, ракијом и шприцерима. Секретарица председника општине сваки дан доноси у његов кабинет веће количине лименки пива и алкохола који потом пију функционери . Вила Гранд је Шушници друга кућа.

За Жиг Инфо:

Арпад Нађ

Можда ти се свиди

Оставите коментар