Почетна » МУКЕ НЕ ПРЕСТАЈУ Дом здравља Гроцка и даље без плате

МУКЕ НЕ ПРЕСТАЈУ Дом здравља Гроцка и даље без плате

од admin
0 коментар

Запослени у Дому  здравља Гроцка нису примили други део априлске зараде, иако је на њихове рачуне исплата требала да буде уплаћена још почетком овог месеца.

На почетку новонастале ситуације, проблематика се пребацивала од Фонда до директора. Након утврђене неправилности од стране ФОнда, синдикална организација Дoма здравља Гроцка је поднела Буџетској инспекцији  молбу за исправљање нерегуларности начињених на штету запослених у овом дому Здравља. Међутим, наговештаја када ће запослени примити други део априлских плата још увек нема.

Дејан Исаиловић, председник синдикалне организације ДОма здравља Гроцка је дао најновију информацију у којем наводи следеће:

-Као што сам вас већ упознао са делом текста из Дописа који је јуче стигао из Филијале РФЗО – Град Београд, предложено је да се одржи састанак у Дирекцији РФЗО-а, како би се отклониле грешке које је РФЗО – Град Београд начинио.

На основу тог предлога, директор ДЗ Гроцка, др. Драгиша Станојевић је поднео захтев за што хитнији почетак обећаног састанка. Претпоставља се да ће се састанак одржати сутра изјавио је Исаиловић.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

5 × two =