Почетна ОсталоХроника Лештане: Жена сумња да јој је бивши муж срушио кућу, сада је са ћеркицом у ходнику! (ФОТО)

Лештане: Жена сумња да јој је бивши муж срушио кућу, сада је са ћеркицом у ходнику! (ФОТО)

Супругу забрањен прилаз

од Жиг Инфо
0 коментар

Након што је претучена претпрошле недеље, Ј.Ј из Лештана тврди да јој је данас бивши муж срушио у кућу у којој је живела са својом петогодишњим ћерком.

Ј. Ј је данас била на послу, када јој је око 13 часова јављено да јој је са багером срушена кућа. Према њеним речима, кућу јој је срушио бивши муж који је претукао прошле недеље.

-Мој бивши муж је отишао још у октобру месецу да живи са девојком. Ми смо сада и бракоразводној парници. Ја сам остала да живим у кући у Лештанима са ћеркицом. Он не може да поднесе да ја и даље живим у овој кући. Претпрошле недеље ме је претукао, а сад ми је срушио све ово, прича видно узнемирана Ј.Ј за Жиг инфо.

Кућа у којој живи Ј.Ј са ћеркицом је оштећена тако што је на све четири стране, такозваном виљушком грађевинске машине пробијена и практично постала неадекватна за живот. Једино што је остало читаво јесте кров и ходник.

Ј.Ј ће вечерас са својом ћеркицом преспавати у овој кући, тачније у јединој просторији која није оштећена-ходнику.

Према речима Ј.Ј, комшије нису виделе ко је срушио кућу. Да јој је кућа срушена, како каже Ј.Ј, јавила јој је ћерка из првог брака сада бившег супруга.

-Звала ме је, плакала је и рекла ми је шта је урађено. Ја сам ћеркицу водила са собом на посао, с обзиром да сам возач камиона, и одмах сам из Пожаревца отишла до полиције да пријавим. Тамо сам дала изјаву, а они (полицајци) су ми рекли да је другар од мог мужа, срушио ми кућу. Вероватно по његовом налогу јер он не може да ми приђе, добио је забрану приласка. Сада чекам да ми се јаве из тужилаштва, а ја немам где па сам са ћеркицом у ходнику, каже Ј.Ј за Жиг инфо.

Подсетимо се од почетка 2023. године, за само 64 дана убијено је чак девет жена. Насиље над женама и фемицид у прва два месеца ове године порасли су чак 350 одсто у односу на исти период 2022, када су убијене две жене.

 

ЕЖИ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар