Почетна » Вучић позвао Јеремића, Ђиласа, Обрадовића, Бакића да одреде време и место сусрета

Вучић позвао Јеремића, Ђиласа, Обрадовића, Бакића да одреде време и место сусрета

од admin
0 коментар

 

Вучић је то изјавио упитан на конференцији за медије у Београду о изјави социолога Бакића да ће бити сукоба у Србији и да власт неће мирно отићи.

„То је демократско решење оних који кукају на насиље, кажу да су ‘дуге цеви’ спас. Ајд’ к’о бога те молим, немој више да претиш по тим новинама! (Вук) Јеремић, (Драган) Ђилас, (Бошко) Обрадовић и Јово Бакић ево реците ми где да дођем, ја сам сам, а вас петорица мене једног пребијте да добијем те грдне батине – као бога вас молим урадите то већ једном!“, рекао је Вучић.

Поручио им је да „не кукају више и не плачу по новинама“, а негодовао и зато што тужилаштво не реагује на претње, јер је тужиоце и судије поставила претходна власт 2012. године.

Говорећи о суђењу по тужби Вука Јеремића против њега, Вучић је рекао да се није позвао на имунитет, да је истина све што је рекао о Јеремићу и поновио да је „Јеремић лопов“.

Вучић је казао да ће се одазвати судском позиву и замолио посланике Скупштине Србије да што пре сазову седницу и укину му имунитет.

Председник Србије је рекао и да није заинтересован за „медијацију“ у том случају, и да ће, уколико буде осуђен, отићи у затвор, јер „нема пара да плати одштету“ коју тражи Јеремић.

 Бета/данас

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар