Почетна » СКАНДАЛОЗНО ПРИЗНАЊЕ! Вучић признао да плаћа рекет клубовима да му не вичу “педеру”

СКАНДАЛОЗНО ПРИЗНАЊЕ! Вучић признао да плаћа рекет клубовима да му не вичу “педеру”

од admin
0 коментар

Мандатар Александар Вучић изјавио је да је неопходно приватизовати фудбалске клубове, укључујући Партизан и Црвену звезду.

Вучић је рекао да би се на тај начин престало с трошењем државних пара за њихово функционисање.

Током расправе о раду будуће владе у Скупштини Србије, Вучић је нагласио да је приватизација у спорту “тешка болест нашег друштва” и поновио да ни он до сада није могао да се избори с тим проблемом.

Он је затим признао да спортским клубовима плаћа рекет!

“Као држава плаћамо рекет, плаћамо паре да нам не би викали ‘педеру”, рекао је Вучић и додао да готово сви у држави навијају за та два клуба, али да је проблем што влада у том случају није фер према осталим фудбалским клубовима.

Проблем је у том што навијачи не вичу “Србијо, педеру”, већ “Вучићу, педеру” па је јасно да Вичић због себе лично државним парама плаћа навијаче да му не скандирају.

Он је навео да је намера владе да од фудбалских клубова узима паре а не да им даје.

Вучић је, такође, осудио начин функционисања клубова који потписују рекламне уговоре са јавним предузећима до 2020. године, а новац потроше унапред, затим узимају краткорочне скупе кредите од банака, па опет траже новац од државе да кредите врате.

“Најлакше је управљати државним парама и бити велики директор”, рекао је Вучић и оценио да је то наслеђена дугогодишња пракса.

Зар није Вучић клубовима омогућио уговоре са јавим предузећима? Тако Вучић плаћа тај рекет, преко јавних предузећа!

 

(teleprompter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар