Почетна » Деманти Мирослава Томашевића генералног директора ЕПС АД

Деманти Мирослава Томашевића генералног директора ЕПС АД

од Други Пишу
0 коментар

Генерални директор ЕСП АД Мирослав Томашевић, упутио је деманти у вези пренетог текста са Нова.рс портала ДИРЕКТОР ЕПС-А МИРОСЛАВ ТОМАШЕВИЋ ЖЕНИ ДАО ДИРЕКТОРСКУ ПЛАТУ, А ЊЕНОГ БРАТА УНАПРЕДИО.

Деманти вам преносимо у целости:

Дан пошто сам указао на неупоредиве и нетачне податке о раду Електропривреде Србије које је изнела министарка енергетике, одговор нисам добио, али су зато неки медији изнели низ нетачних информација о мојој породици.

Моја супруга Гордана Томашевић у систему ЕПС ради од 3. фебруара 1997. године, а послове шефа Службе за заштиту животне средине обавља од 8. јула 2019. године, знатно пре мог именовања за в. д. директора ЕПС. И данас је на истом месту, а није постављена на место никаквог директора.

Горан Петковић ради на инжењерским пословима у РБ „Колубара“ већ 29 година. Петковић не учествује нити дели статусе било каквих протеста.

Ни Гордана Томашевић ни Горан Петковић немају плату од 250.000 динара, а немам је ни ја као директор ЕПС-а.

Сваки пут када „Електропривреда Србије“ има добре резултате објављује се једна те иста неистина.

Ја јесам в. д. генералног директора ЕПС-а и моја обавеза је да радим у интересу компаније, а моја породица због тога не треба да трпи. Породице се не одричем, али мој положај није ни на један начин утицао на развој њихове каријере. Родбинске везе нису биле предност, али не би требало ни да буду отежавајућа околност нити препрека за развој радне каријере било ког човека.

 

Мирослав Томашевић
В. д. генералног директора ЕПС АД

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар