Почетна » ХРВАТСКА УЦЕЊУЈЕ СРБЕ: Због Шешеља вам не дамо да уђете у ЕУ! Шта је са ЦРНОКОШУЉАШИМА у Загребу? ОДГОВАРА СРБИЈА

ХРВАТСКА УЦЕЊУЈЕ СРБЕ: Због Шешеља вам не дамо да уђете у ЕУ! Шта је са ЦРНОКОШУЉАШИМА у Загребу? ОДГОВАРА СРБИЈА

од admin
0 коментар

Прави рат саопштењима и изјавама букнуо је на релацији Београд – Загреб након најаве Хрватске да ће због Шешеља спустити рампу Србији на њеном путу ка ЕУ

Хрватска поново уцењује Србију! Потпредседник хрватске владе и лидер МОСТА Божо Петров осуо је паљбу по властима у Србији јер нису изручиле Хашком трибуналу лидера СРС Војислава Шешеља и истакао да Хрватска неће остати слепа за такво понашање. Експресан одговор стигао је из Београда када је Петрову министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић поручио да “прво погледа у своје двориште”!

– Србија је шокирана начином на који се Божо Петров, потпредседник владе Хрватске меша у унутрашње ствари Србије. Пре свега било би добро да прво погледа у своје двориште и да види црнокошуљаше који парадирају центром Загреба, уништавање ћириличних табли и систематско спречавање повратка Срба на вековна огњишта, али очигледно је да то не жели да види. У Србији нема таквог понашања и у Србији не постоји повампирење фашизма – рекао је Небојша Стефановић.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Подсетимо Петров је на свом Фејсбук профилу написао да се Србија према Шешељу опходи као да је починио мањи саобраћајни прекршај и да ће се последице тога тек осетити. Он је упозорио Србији индиректно јој поручивши да су “Хрватску у преговорима о приступању у ЕУ минирали и због мање битних ствари”.

Printskrin: YouTube/Al Jazeera Balkans

– Хрватска је слепа за патње протераних Срба и за ускраћивање њихових права – за “Ало!” је рекао министар рада и социјалне политике Александар Вулин као одговор Петрову.

Foto: Marko Todorović

Телеграф.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар