Почетна » Која је тајна састанка Пекарског у Винчи?

Која је тајна састанка Пекарског у Винчи?

Наводно дружење пријатеља

од Драгана Маторчевић
0 коментар

У данима када су локални и беградски избори пред нама, народни посланик СНС-а у два сазива, Горан Пекарски синоћ је виђен у једном ресторану у Винчи како „разговора“ са више људи.

Шта су Пекарски и „компанија“ причали није познато, али наши изворе наводе да остале саговорнике нису препознали, те сматрају да исти нису са територије општине Гроцка.

  • Интересантно је да су учесници тог „округлог стола“ дошли скупоценим аутомобилима и некако су сви били насмејани, задовољни, наводи наш извор.

Да је до састанка дошло, потврдио је Горан Пекарски, али није желео да открије имена, као и која је била тема разговора.

  • Да, био сам синоћ у Винчи и састао се са пријатељима са којима се нисам видео дуго. Не видим разлог да се било ко пита шта радим у том ресторану са пријатељима. Мало смо проћаскали, наравно евоцирали успомена, дотакли смо се и тренутне политичке ситуације али само онако кроз разговор. Класична прича. Нико нема разлога да се плаши и да се брине. Ако су вам то наши локални напредњаци дојавили, као што то стално и раде, не треба да се брину. Они искренији су ме већ синоћ позвали да ме питају шта радим и да ли има нешто ново, а ови који иду наоколо, очигледно, имају разлога да стрепе јер им је савест узбуркна. Знам да су нерви напети јер је изборна година али не треба да се ико плаши мене. Они требају да се плаше грађана, јер грађани су они који оцењују, а не ја. Да је до мене добили би нулу и „шут карту“ али ето, на жалост по мене, а на срећу њихову, грађани Гроцке ће одлучити. Напомињем, пријатељско дружење неколико старих другара, рекао је Горан Пекарски.

 

Д.М

Можда ти се свиди

Оставите коментар