Почетна » „На адреси фирме Владимира Мандића и даље уписани фантомски бирачи из РС“

„На адреси фирме Владимира Мандића и даље уписани фантомски бирачи из РС“

од Други Пишу
0 коментар

“Фантомски бирачи из Републике Српске нису избачени из бирачког списка”, изјавила је председница ССП Београд и народна посланица Мила Поповић и навела пример адресе фирме бившег рукометаша Владимира Мандића.

“На основу увида, на бирачком месту 1, општина Савски венац, са пребивалиштем на адреси Краљевића Марка 9, у власништву фирме Владимира Мандића, бившег рукометаша и истакнутог члана СНС-а, остали су уписани, између осталих: Сретко Марјановић са породицом, председник Скупштине општине Соколац, Александар Мајдов са породицом, в.д. помоћника директора КПЗ у Бијељини, Далиборка Миловић, посланица БИХ Парламенту, Стефановић Зорица, шеф писарнице Суда из Зворника, Савић Сава, председник Народног фронта из Вишеграда и Шекарић Велимир који је био кандидат Шешељевих радикала у Тузли”, навела је Поповић, а саопштила ССП.

Те особе, додала је, „евидентно не живе у Београду“.

„А имаће право да гласају и нико не може да их спречи, иако су нелегално уписани у бирачки списак. Сада неки славе смањење бирачког списка за 11.000, иако то најмање погађа фантоме који су и даље у бирачком списку. Колико је погрешно величати смањење од 11.000, показује податак да је већ 25. јануара бирачки списак био мањи за 5.000! Нема услова за излазак на изборе 2. јуна 2024. године, јер нам отимају Београд који их не жели. Морамо да инсистирамо на испуњењу свих ОДИХР препорука јер ће у супротном да се да легитимитет онима који само желе да уништавају Београд, да га гледају као плен, а грађане као број. Позивамо опозиционе колеге да обуставе фарсу и да наставимо сви заједно да се боримо за Београд. Само тако га нећемо дати у руке СНС-у“, закључила је Поповић.

Foto: X/@SSP_Savskivenac, Zoran Lončarević

Н1/Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар