Почетна » Веселиновић: СНС и СПС у Привременом органу користе последњу прилику да обезбеде своје редове

Веселиновић: СНС и СПС у Привременом органу користе последњу прилику да обезбеде своје редове

од Други Пишу
0 коментар

Трећа седница Привременог органа Града Београда је показала колико се СНС-у и СПС-у жури у обезбеђивању својих редова пре избора, 17. децембра. За само 15 минута седнице се прошло кроз 176 тачака од којих ниједна не решава горуће проблеме Београђана.

Уместо расправе о најављеној обустави рада приватних вртића и неизвесног боравка хиљаде деце, Привремени орган се користи за обезбеђивање милионских реклама за градску управу који се представљају као текући и неодложни послови града.

“Ми смо јуче чули да хиљаде деце од 1. децембра можда остаје без сигурног боравка у вртићу због ове градске управе. Уместо расправе о томе, Привремени орган је експресно усвојио одлуке о милионским билбордима за рекламирање градске управе”, изјавио је носилац листе Србија против насиља, Добрица Веселиновић.

“Јасно је да резултати ове градске власти могу да буду само измишљене рекламе и да и овај орган користе да обезбеде своје редове још неким корупционим договором, јер од 17. децембра у Београду неће бити места за дилове СНС-а и СПС-а”, додао је Веселиновић.

Коалиција Србија против насиља има план како да Београд буде град без насиља, криминала, корупције и град достојан за живот и будућност сваког грађанина. Кроз Привремени орган ћемо обезбедити мирну транзицију власти и објавити сваку одлуку која се на њему донесе, чинећи рад градске управе јавним.

Можда ти се свиди

Оставите коментар