Почетна » Николић (Заветници): Тражим Глишићево извињење, нисам прешао у СНС

Николић (Заветници): Тражим Глишићево извињење, нисам прешао у СНС

од Други Пишу
0 коментар

Народни посланик српске странке Заветници Драган Николић затражио је извињење од председника Извршног одбора Српске напредне странке Дарка Глишића извињење јер је данас саопштио да је Николић прешао у напредњаке.

Николић је на конференцији за новинаре у скупштини Србије рекао да се нада да је Глишић ненамерно погрешио и да ће се извинити, али да је то његово саопштење изазвало узнемирење његове породице, пријатеља и страначких колега.

„Нисам прешао у СНС, а образложење које су дали посланици да прешли у СНС јер смо ми јуче показали какви смо, није тачно. Главни узрок јучерашњих догађаја је председник скупштине Владимир Орлић јер је бахато и осионо одбијао да опозицији да реч као реплику или по пословнику, држао нам предавања као разредни старешина, као да је краљ на трону а ми поданици. Зато смо изашли испред њега,“ објаснио је Николић.

Некадашњим члановима Заветника који су прешли у СНС пожелео је срећу али и затражио да врате одборничке и посланичке мандате јер их нису завредели они, већ странка.

Председник Србије Александар Вучић наставио је данас расправу са посланицима о Косову у Народној скупштини.

Дочекан је аплаузима и одобравањем владајуће већине, усмерава ток седнице и коме ће и колико одговарати.

У више наврата освртао се на јучерашње инциденте истичући да није позвао скупштинско обезбеђење да га заштити.

насловна фото Darko Glišić Foto: Beta/Milan Obradović

Бета/Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар