Почетна » Пајтић: Не постоји ниједна земља на свету у којој премијер противнике назива „олошем“

Пајтић: Не постоји ниједна земља на свету у којој премијер противнике назива „олошем“

од admin
0 коментар

Лидер Демократске странке Бојан Пајтић реаговао је на изјаву премијера Александра Вучића, који је на конференцији за медије одбио да говори о критикама да се у спорт у Србији не улаже довољно.

„Не постоји земља на свету у којој премијер политичке противнике назива олошем. То је могуће само под режимом Александра Вучића. После овог преса сам схватио да ме АВ неће прогласити олошем само ако му честитам што је освојио оне медаље у Рију. Ево, честитам мајсторе!“, написао је Пајтић на Твитеру.

 

Вућић је током данашње конференције рекао да „свако ко је Андрији Прлаиновићу рекао „злато у блато“ је „олош елита“, одговарајући на критике да је у својим изјавама увредио управо овог ватерполисту.

– То што сте можда сматрали увредама – објаснио је, није се односило ни на једног спортисту, већ, како је навео, на Пајтића и друге који су говорили да су олимпијци „упркос нама освојили су толике медаље“.

„Олошем сам назвао све оне који су вређали наше спортисте без обзира на којој страни да се налазе. То су слабе речи које могу да опишу колико су они јадни“, рекао је Вучић.

 

Он је казао да су олош они који су говорили Давору Штефанеку да своје злато треба да баци у блато, као и онима који су ружно говорили о атлетичарки Ивани Шпановић након што је рекла да је држава у њу довољно улагала, као и они који су критиковали ватерполисту Андрију Прлаиновића, јер сматра да држава не улаже довољно у спорт.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар