Почетна » САХРАНИО ИХ Драган Бозало упропастио најјачи општински одбор СРС

САХРАНИО ИХ Драган Бозало упропастио најјачи општински одбор СРС

од admin
0 коментар

Протекле недеље сви медији са националном фрекфенцијом су јавили вест да је у Бачкој Паланци, Српска радикална странка организовала митинг поводом Олује на коме је присуствовало око 200 грађана.

Оно што је занимљиво везано за овај цењени скуп је чињеница да и поред присуства свих народних посланика СРС и најављеног доласка Војислава Шешеља свега 10-так бачкопаланчана је дошло да подржи СРС. СРС је последњих 10 година имала Председника општине и била носилац општинске власти као И најјачи општински одбор у држави како по бројности тако и по резултатима на изборима из тог разлога је централа СРС са правом одабрала Бачку Паланку надајући се да ће бити бар приближно људи као код Вучића који је тај дан држао митинг у Бусијама.

Препредени херцеговац Шешељ је мудро мало закаснио на цењени скуп а када је чуо да нема бачкопаланчана као и да су аутобуси из целе Војводине буквално празни, он је у задњи час одустао од најављеног доласка. Неколико последњих избора показује драматичан пад рејтинга СРС која једва да прелази цензус а до пре неколико година је освајала преко 40% гласова. Вјерица Радета је посебно незадовољна податком да је било висе кикинђана њих 50 него бачкопаланчана, потом апатинаца 30, 40 новосађана као и 30 сомбораца док је из осталих војвођанских општина дошао по један или два аутомобила.

Оно што је упало у око пристиглим присталицама међу којима је чак из Панчева дошла госпођа Смиљана Гламочанин Варга која је довезла пун аутомобиле панчеваца, је чињеница да је добар део домаћина био у видно алкохолисаном стању. Коментари пристиглих људи су били: “Зашто смо ми долазили” “Има више полиције него чланства” .

 

Арпад Нађ

Можда ти се свиди

Оставите коментар