Почетна » Санда Рашковић Ивић: Референдум спречава независност „Косова“, против „француско-немачког“ споразума је 80 одсто грађана

Санда Рашковић Ивић: Референдум спречава независност „Косова“, против „француско-немачког“ споразума је 80 одсто грађана

Саопштење за јавност

од Жиг Инфо
0 коментар

Посланица Народне странке Санда Рашковић Ивић изјавила је да је референдум о одбацивању „француско-немачког“ споразума, против којег је најмање 80 одсто грађана, једини миран и демократски начин да се спречи да Косово и Метохија постане независна држава, јер ће резултат референдума обавезати власт да усклади политику са вољом народа.

„Ако председнику Србије Александру Вучићу прође спровођење споразума у дело, он ће од Запада добити бонус да остане на власти још годинама, па ће прво доћи Рио Тинто и сумпорна киселина ће тећи Дрином и Савом, а онда ће на ред доћи укидање Републике Српске и можда ће бити отворено и питање Санџака“, рекла је Санда Рашковић Ивић телевизији Нова С.

Санда Рашковић Ивић је навела да власт више не може да вара народ лажима о победама од 5:0 у преговорима о Косову и Метохији, јер „француско-немачки“ споразум јасно предвиђа да Србија пристаје на независност своје јужне покрајине.

Посланица Народне странке је упитала да ли је „нормализација односа да Србија пусти ’Косово’ да постане независна држава или је нормализација односа слобода кретања и да Срби имају иста права као Албанци на Косову и Метохији“.

„Преваре могу да прођу за доручак и ручак, али за вечеру не могу, а ми смо стигли до вечере. Одбацивање споразума на референдуму примораће власт да уподоби државну политику са вољом народа“, рекла је Санда Рашковић Ивић.

„Када скупимо 100.000 потписа за расписивање референдума, власт више неће моћи може да се прави луда, глува и слепа, а ако ни тада не буде хтела да распише референдум, остаје једина институција која функционише поред председника Републике, а то је Газела“, закључила је Санда Рашковић Ивић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар