Почетна » Шапић: Док сам ја ту, Ђилас неће бити ништа

Шапић: Док сам ја ту, Ђилас неће бити ништа

од Други Пишу
0 коментар

Градоначелник Београда Александар Шапић изјавио је да док год је он на политичкој сцени у Србији, председник Странке слободе и правде Драган Ђилас „неће бити ништа“.

„Нека (Ђиалс) појача своје ‘тешко оружје’ које је сада уперио према мени. Ако политички преживим, он се сигруно неће више вратити на политичку сцену. Док сам ја ту, он сигурно неће бити ништа и позивам га да скупи храбрости и да дође да ми каже шта има, а не да шаље друге“, поручио је Шапић на седници Скупштине Града Београда.

Он је додао да је неосновано оптужен да је легализовао своју кућу и да је изненађен што опозиција мисли да је он „толико моћан“ да то може да уради.

„Да се објекат озакони потребно је да се многе институције сложе. У мом случају 12 институција, укључујући и два суда. Сматрате ме много моћним човеком“, рекао је Шапић и додао да је „вероватно случајност“ то што је адвокат комшије који га је тужио за нелегалну градњу, потпредседник Народне странке Владимир Гајић.

Он је рекао да нема потребе да му било ко прети сменом и да то „слободно“ може да се предлаже на свакој седници.

„Човек који се налази на одговорном месту треба да буде свестан да може да буде смењен. Али постављањем жуте траке на моју кућу, мењате правила игре, кршите моју приватност“, казао је Шапић.

 

Бета, Н1 Београд, Ненад Нешић

Можда ти се свиди

Оставите коментар