Почетна » ДЈБ излази на изборе

ДЈБ излази на изборе

од admin
0 коментар

 

„Знамо да су ови избори нефер и непоштени, да ће се красти, да имамо потпуни медијски мрак – који посебно важни за ДЈБ – али такви су услови последњих 30 година“, казао је он.

Додао је да су, ипак, данас услови гори и навео проблеме у вези са бирачким списковима, застрашивањем гласача и „бугарским возовима“.

Нагласио је да је идеја бојкота алат који може да донесе резулат, али да су Савез за Србију и Покрет слободних грађана прекршили договор који је постигнут пре пола године.

„Бојкот може да има резултат само ако изборе бојкотује цела опозиција. Иначе је бесмислен чин очајних људи“, оценио је Радуловић.

Нагласио је да је за ДЈБ медијски мрак „потпун“ и да тај покрет трпи више напада од независних медија него од провладиних.

„Очигледно да за суверенисте нема простора ни у једном медију. Ако не будемо у Скупштини, нећемо имати канала да се обратимо (грађанима)“, образложио је Радуловић.

Радуловић је позвао грађане да подрже ДЈБ, због тога што се тај покрет бави питањима миграција, економије након пандемије и самом пандемијом коронавируса.

Навео је да је ДЈБ у протекле четири године показао да је другачији од бивше и садашње власти и да се за то време залагао за покретање питања о Косову, спољнополитичкој оријентацији Србије и другим.

Бета/Н1

Можда ти се свиди

Оставите коментар